Werkwijze

Alles-in-1 websitepakket

 1. Vrijblijvende intake
  Om jouw idee goed te vertalen naar een website valt er veel te bespreken. Wat zijn je diensten en/of producten, wat is je doelgroep en wat wil je met je website bereiken? Samen bedenken we een logische menustructuur en stellen we een contentplan op. Mochten jouw wensen afwijken van het basispakket, dan ontvang je een aanvullende offerte.
 2. Aanleveren van je teksten, logo en fotomateriaal
  Als je akkoord bent met het voorstel dan kun je starten met de teksten en het beeldmateriaal voor je website. Nog best een lastige klus. Dus als je hulp nodig hebt kan ik koppelen aan een tekstschrijver en/of een fotograaf uit mijn netwerk.
 3. Het bouwen van de conceptversie
  Aan de hand van jouw teksten en de resultaten van onze 1e bespreking maak ik een conceptversie van de website.
 4. Evaluatie en controleronde
  Via meerdere opleveringen en feedbackmomenten hou je inspraak zodat je na afloop 100% tevreden bent. Dit is ook het moment waarop je de website gaat testen. Functioneren alle links, komen de formulieren goed aan.
 5. Lancering definitieve website
  Is alles getest en werkt de website naar behoren dan gaat de website ‘Live’. Altijd een spannend moment. Hoe wordt de website ontvangen, moet er worden bijgestuurd? Is er behoefte aan extra ondersteuning bij het onderhoud of het inzetten van online marketing? Ook na de oplevering blijf ik graag samenwerken aan een optimaal online resultaat.

Ben je geïnteresseerd in het WordPress alles-in-1 websitepakket? Lees meer over het alles-in-1 websitepakket of neem direct contact met ons op.