Advies nodig? bel 020 760 78 65

Mijn verhaal tot nu toe

Studio Bicker is opgericht door Anne-Marie de Haan. Met Studio Bicker biedt ze individuele en groepscursussen en helpt zij ondernemers en particulieren bij het bouwen, beheren en optimaliseren van een WordPress site.

Anne-Marie: “Ik ben al jaren een groot fan van WordPress en ik kan jou er veel over leren. Hoe beter je wordt in WordPress, hoe meer je uit je website kunt halen. Bovendien, wordt het steeds leuker als je weet hoe het werkt.  Veel cursisten hadden niet gedacht ooit zelf een website te maken. Maar na het volgen van een cursus WordPress is dat wel gelukt.”

Achtergrond

Met veel plezier heb ik ruim 12 jaar bij een rechtsbijstandverzekeraar als systeemontwikkelaar gewerkt en hielp ik bij de ontwikkeling van diverse complexe webapplicaties. Desondanks begon het te kriebelen en ben ik eind 2011 gestart met Studio Bicker.

Met Studio Bicker leer ik ondernemers en particulieren hoe ze zelf een website kunnen maken. Met WordPress, zonder technisch gedoe en in begrijpelijke taal.

Maar niet alleen voor een cursus ben je aan het juiste adres. Je kunt ook een WordPress website door mij laten maken. Dat doe ik alleen of samen met andere vakmensen. Op de pagina Eigen werk vind je een aantal voorbeelden.

Cursisten vragen wel eens hoe ik aan de kennis over WordPress kom. ‘Mezelf geleerd’, roep ik dan. Tja… of dat helemaal waar is. Er is natuurlijk wel wat aan vooraf gegaan en je bent nooit uitgeleerd.

1996 mijn eerste website met HTML en CSS
1998 systeemontwikkelaar bij DAS Rechtsbijstand
2000 diploma Bedrijfsinformatica (HEAO)
2001 scriptieprijs Hou en Trouw
2008 mijn eerste website met WordPress
2011 start Studio Bicker
2011 diploma Grafisch ontwerpen (Gramedia)
2012 basisopleiding fotoacademie
2013 Studio Bicker verhuist naar ondernemerscentrum Muiderpoort
2014 blog/schrijftraining
2015 opleiding tot SEO specialist (SEOguru)
2016 workshop Google Adwords
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.