[vc_row type=”boxed”][vc_column width=”5/6″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_empty_space height=”47px”][vc_column_text css_animation=””]

Veelgestelde vragen

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_toggle title=”Heb je voorkennis nodig voor het volgen van een cursus WordPress?”]Voor het volgen van de cursus is geen specifieke voorkennis nodig. Ben jij gewend om met de computer te werken en pak je een nieuw programma na uitleg redelijk makkelijk op, dan is de cursus geschikt voor jou. Je hoeft geen kennis te hebben van HTML of CSS.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ik ben niet gewend met een computer te werken. Is de cursus WordPress dan wel iets voor mij?”]In dat geval adviseer ik een individuele cursus. Het tempo van de groepscursus ligt namelijk best hoog. In een privécursus bepaal jij het tempo en begeleid ik je stap voor stap bij het maken van een website. Geloof me, je bent niet de eerste met weinig computerervaring die in 2 a 3 dagdelen een prachtige website heeft gemaakt.

Heb je twijfels, neem dan gerust contact met mij op om het te bespreken[/vc_toggle][vc_toggle title=”Is de website af na de cursus WordPress?”]Dat hangt er van af. Hoe groot is je website en hoe goed ben je voorbereidt. Op de pagina websiteplan maken lees je hoe je je optimaal kunt voorbereiden.

Bij de individuele cursus kun je in twee dagdelen een website maken. Drie dagdelen als je specifieke functionaliteiten nodig hebt op je website. Tussen de lessen door werk je thuis of op je werk aan je website.

Bij de groepscursus doorlopen we de stappen die nodig zijn voor het maken van de website. Je kunt daarbij teksten en afbeeldingen gebruiken die je tijdens de voorbereiding hebt verzameld. In de praktijk zul je daarna nog flink aan de slag moeten om de website af te ronden.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Is er ook een vervolgcursus WordPress?”]Als vervolg op de groepscursus WordPress kun je een individuele cursus volgen. Vaak zijn de vragen die je hebt, zo specifiek voor jouw website dat een algemeen lesprogramma niet meer voldoet. Een individuele cursus kan ik helemaal op maat maken.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ik heb al een website. Kan die blijven staan totdat mijn nieuwe website klaar is?”]

Voor de cursus kan ik een tijdelijke WordPress site voor je klaarzetten. Deze website blijft actief tot een maand na de cursus. Daarna kan je de website verhuizen naar je eigen hostingprovider.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Gaan de cursussen altijd door?”]Bij 3 of meer cursisten gaat de cursus door. Als ik een cursus annuleer dan stel ik altijd een andere datum voor. Komt dat niet uit, dan stort ik het cursusgeld weer terug.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Krijg ik een certificaat?”]Ja hoor. Op verzoek krijg je een certificaat mee naar huis.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ik heb een thema gekocht? Kan ik die gebruiken tijdens de cursus?”]Kies je voor een individuele cursus? Graag zelfs. Tijdens de cursus kunnen kijken we hoe je dit thema optimaal kunt inzetten. Geen thema werkt hetzelfde. Daarom hoor ik graag vooraf welk thema je gaat gebruiken zodat ik me goed kan voorbereiden.

Tijdens de groepscursus werken we allemaal met hetzelfde thema. Je mag wel met je eigen thema werken, maar er is op de cursusdag geen tijd om op de specifieke werking van jouw thema in te gaan.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Leer ik ook hoe mijn website goed gevonden wordt in Google?”]Bij de cursus ligt de nadruk op WordPress en hoe maak ik daar een website mee. Door te kiezen voor WordPress heb je de eerste stap gezet om goed gevonden te worden. Tijdens de cursus attendeer ik jullie op de onderdelen die helpen bij de vindbaarheid. Maar zoekmachine-optimalisatie is een complex spel van regels. Wil je je daar helemaal in verdiepen dan is een cursus zoekmachine-optimalisatie de moeite waard.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Kan jij mijn tijdelijke website verhuizen?”]Ja hoor. Om de verhuizing van je website zo soepel mogelijk te laten verlopen heb ik de volgende gegevens nodig:

  • FTP login
  • WordPress login
  • Hosting (Direct Admin, Plesk, C-panel, etc.) login

Kosten: €25 ex btw

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Heb ik bepaalde programma’s nodig, of zijn er leenlaptops?”]Wat je nodig hebt is een laptop met daarop geïnstalleerd Chrome, Safari of Firefox. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van Internet Eplorer. Heb je geen laptop, laat het me weten. Ik heb een aantal leenlaptops waar je tijdens de cursus gebruik van kunt maken.[/vc_toggle][vc_empty_space height=”47px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][nm_button title=”Kies je cursus” style=”filled_rounded” size=”md” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fstudiobicker.nl%2Fcursussen%2F|||” color=”#bc0031″][vc_empty_space height=”17px”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][nm_button title=”Schrijf je in” style=”filled_rounded” size=”md” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fstudiobicker.nl%2Finschrijven-cursus-wordpress%2F|||” color=”#bc0031″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row]