Zakelijk schrijven

zakelijkschrijven

Opdracht

Zakelijk Schrijven is sinds 2006 dé opleider in zakelijke schrijfvaardigheid. We bieden individuele schrijftrainingen, online schrijftrainingen, groepstrainingen en in company (maatwerk) trainingstrajecten door heel Nederland.

Al in 2009 maakte ik samen met Rnee van 020design de corporate website voor Zakelijk Schrijven. Nu, bijna 10 jaar tijd was het tijd voor een frisse update. In nauwe samenwerking met Afke van Zakelijk Schrijven, staat er een website waar we trots op zijn. Eentje waarmee we weer jaren vooruit kunnen.

Realisatie

Website zakelijkschrijven.nl
Website ontwikkeling Studio Bicker
De samenwerking met Studio Bicker is heel prettig. Vanaf het bespreken van de eerste ideeën is Studio Bicker een fijne sparring partner. We hebben meermaals met Studio Bicker samengewerkt en ook voor complexe projecten geeft Studio Bicker een heldere en realistische planning, die telkens gehaald wordt. Tussentijds kon ik altijd met vragen terecht en kreeg ik snel antwoord. Over het resultaat ben ik meer dan tevreden. De website ziet er goed uit en Studio Bicker bleef beschikbaar tot alles naar behoren werkte. We krijgen veel complimenten over onze website en de online cursussen. Een absolute aanrader dus om Studio Bicker in te schakelen.
Afke van der Horst, Zakelijk Schrijven

Meer weten?

Bel Anne-Marie.

+31 6 51892854

Laat een bericht achter.