WordPress development partner

Huur Studio Bicker in als onderdeel van je team. Jullie werken het liefst aan de strategie, het concept en het ontwerp. Ik doe niets liever als het ontwerp te vertalen naar een website.

Sinds 2008 maak ik websites met WordPress en heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd met verschillende soorten WordPress websites. Van eenvoudige websites van enkele pagina’s, tot webshops en member websites.

Van ontwerp naar website

Het realiseren van de website begint natuurlijk met een zo goed mogelijke vertaling van ontwerp. Maar er is meer. Ik zorg er ook voor dat het beheer van de website eenvoudig is voor je klant. En dat je klant de website later makkelijk kan uitbreiden, zonder dat er een complete redesign voor nodig is.

In sommige gevallen zal ik dus een aanpassing in het ontwerp adviseren als ik denk dat dat beter is voor de klant en zijn budget.

Een goede communicatie tussen ons is daarbij van groot belang. Veel problemen worden voorkomen door tussentijds met elkaar te overleggen over zaken die onduidelijk zijn of over het perfectioneren van het ontwerp.

Waarom Studio Bicker

Persoonlijk
In dit geval is klein zijn ook een kracht. De werkzaamheden worden altijd door mij uitgevoerd. Korte lijnen en duidelijke afspraken.

Betrouwbaar
Als ondernemer weet ik dat je zuinig bent op je klanten. Daarom bepaal jij hoe zichtbaar ik voor jouw klant ben.

Uitgebreide kennis
Hoewel mijn focus op WordPress development ligt, heb ik ook ervaring met webdesign, WordPress training, zoekmachine-optimalisatie en e-mailmarketing.

Hulp en nazorg
De website kan inclusief een cursus en onderhoudsabonnement worden opgeleverd zodat jij en/of je klant er zelf mee aan het werk kunt en mij kan terugvallen als je hulp nodig hebt.

Kennismaken?

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Laten we, geheel vrijblijvend natuurlijk, afspreken. Dan bespreken we de mogelijkheden.