Een professionele WordPress website is meer dan een “mooi plaatje”. Een goede website is goed vindbaar, is eenvoudig in gebruik voor jou én je klant. Een WordPress website laten maken door Studio Bicker betekent een succesvolle website die bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.

 • Professionele website met uniek ontwerp
 • Geschikt voor desktop, tablet en mobiel (responsive)
 • Optimaal ingericht voor zoekmachines zoals Google
 • Installatie van de “must-have” plugins voor statistieken en sociale media

Werkwijze

 1. 1Strategie & concept
  Om jouw idee goed te vertalen naar een website valt er veel te bespreken. Wat zijn je diensten en/of producten, wat is je doelgroep en wat wil je met je website bereiken? Samen maken we de sitestructuur en een contentplan. Inclusief een duidelijke planning, zodat iedereen weet wat van hem/haar wordt verwacht.
 2. 2Ontwerp & realisatie
  Als alles in kaart is gebracht en besproken wordt er gestart met de realisatie. De website wordt ontworpen en gebouwd. Teksten worden geschreven en in de website geplaatst. Via meerdere opleveringen en feedbackmomenten hou je inspraak zodat je na afloop 100% tevreden bent.
 3. 3Lancering & onderhoud
  Is alles getest en werkt de website naar behoren dan gaat de website ‘Live’. Altijd een spannend moment. Hoe wordt de website ontvangen, moet er worden bijgestuurd? Is er behoefte aan extra ondersteuning bij het onderhoud of het inzetten van online marketing? Ook na de oplevering blijf ik graag samenwerken aan een optimaal online resultaat.

Klanten vertellen

I am extremely pleased with Anne-Marie’s work creating me a new website. She was pro-active in suggesting solutions and both tailoring the WordPress template and changing (and documenting) plugin code to better meet my business needs.

Marc Law, That Dam Guide

We krijgen veel complimenten over onze website en de online cursussen. Een absolute aanrader dus om Studio Bicker in te schakelen.

Afke van der Horst, Zakelijk Schrijven

Zij heeft op basis van onze wensen de basis van de site zo gemaakt, dat nieuwe content eenvoudig toegevoegd kan worden en de site er goed blijft uitzien. Met een korte cursus WordPress van Anne-Marie en een heldere handleiding houden wij onze site nu moeiteloos up tot date.

Marianne Warmerdam, ZNH Collectief

Wat kost het?

Je wilt vast weten wat dat allemaal kosten. Maar om een goed aanbod te doen wil ik graag nog wat meer weten over je project

Een unieke maatwerk website in WordPress heb je al vanaf 1.500 euro.

Offerte aanvragen